Årets TV-aksjon

Vi inviterer barn og voksne til å være med på verdens største dugnad 21. oktober.

TV-aksjonen NRK 2018:

MINDRE ALENE SAMMEN

 

Vi inviterer barn og voksne til å være med på verdens største dugnad 21. oktober. TV-aksjonen NRK 2018 går til Kirkens Bymisjons arbeid for å skape et varmere og mer inkluderende samfunn.


TV-aksjonen er NRKs årlige innsamlingsaksjon. Hver høst besøker 100 000 bøssebærere alle husstander i Norge for å samle inn penger til en god sak. I år håper vi du og din familie og venner vil være med. 


Med årets TV-aksjon kan Kirkens Bymisjon skape møter som endrer liv. Ved å åpne dører og legge til rette for at flere møtes, skal vi vise hvorfor årets TV-aksjon er viktigere enn aldri før. Vi skal tilby mennesker som opplever å stå utenfor, et nytt fellesskap, en seng eller en samtale og slik bidra til at flere får muligheten å oppnå egne mål og drømmer. Vi skal gi sårbare barn og unge en mulighet til å delta på fritidsaktiviteter. Pengene som samles inn skal skape 700 000 møter mellom mennesker. 


Det er mange måter å være utenfor på. Fra å mangle en seng å sove i, til å være utenfor arbeidsliv, eller ikke kunne delta på fritidsaktiviteter eller bursdager. Utenforskap rammer ikke bare enkeltpersoner, men gir ringvirkninger for hele befolkningen.


TV-aksjonen 2018 heter «Mindre alene sammen». Mange av landets skolebarn har lært om tematikken på skolen gjennom TV-aksjonens undervisningsopplegg som ligger gratis tilgjengelig på blimed.no og salaby.no. 


Bli med på årets viktigste søndagstur 21. oktober fra klokka 15.00 til 18.00. Meld deg som bøssebærer på blimed.no eller ved å ringe 02025!


Husk at bøssebærere under 18 år må gå i følge med voksne.
2021 © Askim frivilligsentral