Førjulstur for eldre 7 - 10 desember 2020 ER AVLYST!

Askim Frivilligsentral og Askim Røde Kors ønsker å arrangere førjuls tur til Merket kurs og konferansehotell i Valdres. Kom i julestemning med hyggelig samvær og deilig mat. Det blir fyr på peisen, innekos og aktiviteter for de som ønsker. Pris pr deltager er 1950,- og 200,- ekstra for enkeltrom.

Vi ønsker at du som er eldre, og kanskje ikke har lyst å reise alene skal få mulighet til å oppleve ferietur sammen med andre. Vi reiser til og fra Askim i buss, det blir stopp underveis, og små overraskelser.

På Merket har de julepyntet og vi skal spise god mat, hygge oss sammen, og kanskje ta en tur ut om det er ønskelig. Merket har både enkeltrom og dobbeltrom, det er bad på rommene. Det er tilrettelagt for bruk at rullator, og eventuelt rullestol.

Turen er rimelig fordi den baseres på frivillighet, samt en god pris fra Merket. For å bli med må du være selvhjulpen, du må selv tegne reiseforsikring, og alt er på egen risiko. Det vil være 3-4 frivillige som er med under hele turen, og som vil skape god stemning sammen med deg.

Ta kontakt med oss om du vil vite mer, på telefon 488 67 452, eller stikk innom oss!

2023 © Askim frivilligsentral