Smalahovekveld

De frivillige ble torsdag 28.oktober invitert på smalahoved. Det ble en spennende og uvant matopplevelse.

Smalahove var i gamle dager hverdagskost. Det var ikke overflod av mat, og en ville ikke la noe gå til spille. Alt skulle brukes. Derfor var det ikke rart at også hodet til sauen gikk med.

Smalahove serveres normalt med nykokte poteter, kraft fra trekkingen og kålrotstappe, erter og baconterninger. De frivillige hadde et hyggelig måltid, selv om ikke alle spiste like mye.


Måltidet ble avsluttet med kaffe og multekrem. Alle som var tilstede fikk tildelt diplom for god innsats. Alle som stod bak dette arrangementet har gjort en formidabel innsats for å få til en vellykket kveld. Spesielt dagens kokk, Jan Ivar Kristiansen, ble berømmet for god kokkekunst og fikk sine velfortjente blomster fra daglig leder Lill Pedersen.


Bilder fra kvelden finner du nedefor. Klikk på bildene for å vise lysbildeframvisning og større bilder.

2019 © Askim frivilligsentral